Kağıthane Marangoz

Kağıthane Marangoz Ustası İstanbul Kağıthane Marangoz Atölyesi

Puromuz2.com: Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, karınemekiniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar baştan sona size özeldir. Ancak tekrar de aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç puan var! 1- Puro Seçimi Ben bu ovamda günün her saatinde karınmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu mihman edeceğim. Siz de keyfinize bakılırsa, istediğiniz puroyla zevcelik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Denetçi Ika Yabancı inşaı Karayip purolarda karınmeden önce nemliliğini yoklama buyurmak gerekir. Bu Toscanello karınin makbul değil. Toscanello severler damak zevklerine bakılırsa farklı gönen oranlarında karınmeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak bir zaman da tecrübe huzurılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce behemehâl bilinmesi gereken önemli bir kural var. Puro sadece amma sadece kokusuz acıle yakılır! Puro her dem ya bütan gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kadar benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler kadar koku yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını lafıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro bağ ve ilgi ister. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu dikkatli bir şekilde doğru. Güvenli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat paha. Puroyu yakarken yalaz puroya direk bağlantı etmemelidir. Ateşin maviliği purodan bir zaman ırak tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her cepheı kırmızıya döndüğünde kızartma emeklemini başardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayağını 90 radde eğimle, aleve tam bağlantı etmeyecek şekilde tutun. Bu emeklemi yaparken tüm ayağın eşit yanması gerektiği karınin puroyu aynı zamanda manzum bir şekilde 360 radde döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna tabii alevli çakmalara bakılırsa bir zaman elan uzakta tutmanızda kâr var. çünkü, bu suret çakmaklar çok yüğrükdür ve bir küme doğru tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma emeklemi tabii alevli çakmaklarla, bir zaman dem alabilir. Bu müddet size saat kaybı kadar görüşükebilir amma puro götürüm ve emek ister. 5- İyi Yandığını Denetçi Ika Şimdi puroyu elbette yaktığınımızı yoklama edelim. Puroyu kızartma emekleminden sonrasında aykırı çevirip yüzeyünüze bir zaman yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya sıkıntısızçe atmosfer üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet tüm basamak kıpkırmızı ise yakma emeklemini başarı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her cepheı tam yanmamışsa, şu demek oluyor ki tüm basamak kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu kenarınıza gdolayın. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek kükürt yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki değersiz soluk elan çekin. Bu sayede puro üste mütebaki yanmamış bölüm da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Uçukçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, artık puronuz karınime müheyya. Peki ya siz müheyya mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çısıkıntılı çısıkıntılı karınilmeli. Alacağınız her soluk ortada en azcaından 40 saniye oyalanmak gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara kadar karınmeye çkırmızıışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı karınimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da vakit kaybetmeden hissedersiniz. İlk başlarda, sadece birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı karınmeye devam ederseniz, puro o kadar kırıcılaşır ki hiç karınilemeyecek duruma gelebilir. Ufak tefek bir uyarı: Puro, sigara kadar ciğere çekilmez. Yaman sıkıntısızçe ağıza doldurulur ve zevk müşteriların dumanla tembihlmasına ruhsat verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çıekeın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden elan azca bağ gösterdiğinizin bir emekaretidir. Sönen puronun küllerini iyice temizleyin. Bunun karınin kürdan kadar bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri iyice temizlediğinizden güvenli olduktan sonrasında puronuzu tekrar yakmayı deneyin. Benim karıntiğim Toscanello karınin yine yakma sıkıntı örgütleme etmez. Ancak eloğlu inşaı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda kalan oranda yaslılık hissedeceğinizi delalet etmek isterim.

şayet puro kaliteli bir puro ise 15 sene ayrıca elan uzun bir müddet bile saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kadar puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve kategorik şpeş olan 2 kuralı anlamız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın platformın hararet değerıdır. Puroyu kaliteli bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız platform sıcaklığının 16 ila 18 radde ortada başüstüneğundan güvenli olmanız gerekiyor. Ocak içinde bu sıcaklığı yakalamanız az çok zordur. Bu yüzden platform sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin şeşna inmedikten sonrasında telaşlanmanıza ister yoktur. Ancak nasıl şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki saklama platformını yaratmanız ülkü olandır. Çünkü bu durumda hiçbir sıkıntı ile içinlaşmazsınız. Muhafaza platformı sıcaklığında töz sıkıntı platformın itici değil bir küme hamam olmasıdır. Çünkü saklama platformı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği sorunu ile içinlaşabilirsiniz. İkinci önemli kural ise saklama platformının nemidir. Bağıl nemin ülkü aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet bir küme kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Bittabi gönen saklama platformı sıcaklığına bakılırsa trampa gösterecektir ve bu yüzden de saklama platformı sıcaklığını sabitlemenizde kâr vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülkü olarak puro saklama kutusu adı maruz humidorların içerisinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde yok ise herhangi bir atmosfer geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca atmosfer geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan saklama platformının atmosfer geçirmemesi ve buna sargılı olarak da kutu karınindeki gönen ile sıcaklığın mıhlı kalmasıdır. Puro saklamak karınin anahtar sıcaklığı ve nemi mıhlı tutmanızı katkısızlayacak kategorik atmosfer geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En hayır humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları kategorik atmosfer geçirmedikleri karınin özge rakiplerine majör ayrım atarlar. şayet puro saklamaya hüküm verdiyseniz behemehâl bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Seokoloji
Antika Eşya Alanlar iqos heets
https://evcilkeci.name.tr/ https://supermarket.name.tr/ https://sondajteknolojisi.name.tr/ https://petektemizleme.name.tr/ https://fatihmarangoz.name.tr/ Seo Fiyatları Puro Fiyatları
puff bar elektronik sigara
Puro Satın Al
instagram takipci satin al